Miks teha toidutalumatuse testi?

Talumatus mõne toiduaine suhtes võib põhjustada vaevusi, mida me tihtipeale ei seosta toiduga. Näiteks peavalud, ebamugavustunne kõhus, meeleolumuutused, hüperaktiivsus, probleemne nahk. Üheks põhjuseks nende näidustuste puhul võib olla talumatus mõne toiduaine suhtes ja seda aitab määrata Food Detective™.

Testi tegemiseks varu aega umbes 1 tund. Food Detective™ on arendatud ja toodetud Cambridge Nutritional Sciences Ltd, Eden Research Park, Henry Crabb Road, Littleport, Cambridgeshire CB6 1SE, UK. Tulemuste alus, mis näitab erinevaid toiduaineid, on varustatud toiduainete valkude ekstraktidega. Näpust võetud väikese hulga vereprooviga saab protseduuri lõpus teada oma tulemuse võimaliku toidutalumatuse kohta.

Test võimaldab talumatust määrata 46 toitaine suhtes:
kaer, nisu, riis, mais, rukis, durum nisu, gluteen, mandel, brasiilia pähkel, kašupähkel, tee, kreeka pähkel, lehmapiim, muna, kanaliha, lambaliha, veiseliha, sealiha, kilttursk, tursk, lest, lõhe, forell, tuunikala, krevett, krabi, homaar, rannakarp, brokkoli, kapsas, porgand, lauk, roheline sibul, porrulauk, sibulapealised, kartul, seller, kurk, pipar, paprika (roheline, punane, kollane), hernes, läätsed, oad, greip, muskusmelon, arbuus, maapähkel, sojauba, kakaouba, õun, mustsõstar, oliiv, apelsin, sidrun, maasikas, tomat, ingver, küüslauk, seened, pärm.

Tootja koduleht: http://www.camnutri.com

Lisainfo ja tellimine:

carolin@inbio.ee või +372 522 7001

Leave a comment